header

Startbewijs

De Elfmerenschaatstocht ging in in 1987, wegens de overweldigende belangstelling van ongeveer 20.000 deelnemers, bijna ten onder aan zijn eigen succes. Uit veiligheidsoverwegingen is in 1988  een limiet gesteld aan het aantal deelnemers, te weten 12.000.

 

Als je wilt deelnemen aan de elfmerenschaatstocht heb je startrecht nodig. Met het startrecht in handen kom je als eerste (via exclusieve voorverkoop) in aanmerking voor de aanschaf van een startbewijs. Het startrecht verkrijg je door voorinschrijving. Inschrijven kan via deze site en kost €6,- per jaar. Zie ook onze inschrijfprocedure.

 

Op het moment dat de Elfmerenschaatstocht wordt aangekondigd, komen de startbewijzen beschikbaar. De kosten voor het startbewijs worden bekend gemaakt bij het uitschrijven van de tocht en zijn vergelijkbaar met de tarieven van andere schaatstochten. De startbewijzen zullen verkrijgbaar zijn via deze website en via diverse nader te bepalen verkooppunten. Ten tijde van het uitschrijven van de tocht, zullen we je via e-mail, deze site en diverse media direct op de hoogte brengen over de aanschaf van startbewijzen.

 

 

Deelname aan de Elfmerenschaatstocht geschiedt op volledig eigen risico. Zie ook onze algemene voorwaarden.